STORMÖTE om GRANNSAMVERKAN 18 nov. kl 19.00

INFORMATIONSMÖTE OM DEN NYBILDADE FÖRENINGE VALBO-RYRS GRANNSAMVERKAN tisdagen den 18 november.

Vi kommer att jobba som Sörbygdens Grannsamverkans förening, som är en modifierad variant av grannsamverkan. Den är anpassad till landsbygd. Många bor enskilt och saknar grannar inom synhåll.

Det vi kommer att göra är att skylta upp alla infarter med grannsamverkan.

Föreningen skaffar också en jour telefon som vandrar runt bland medlemmarna. Vi planerar att skaffa utrustning  så vi kan ”Grannsamverkan profilera” bil, med skylt och saftblandare.

Jourtelefon ringer man om något hänt eller sett något onormalt. De  som har jourtelefon kan kontakta polisens sambandscentral.

Hoppas också att jourtelefon kan användas till mycket. Vi kommer att SMS våra medlemmar när viktig info. behöver spridas. Exempel på situationer: Bortsprungna hundar. Efterlysning av försvunnena/stulna saker. Osv…

Det var 48 personer som var med på mötet och vi fick snabbt många medlemmar, vilket ger styrelsen mer energi att se till att detta blir något RIKTIGT BRA FÖR BYGDEN!

Medlemsavgift för 2015     100 kr/hushåll

Betala till konto i Dals Sparbank 8234-7  035 725 068, ange NAMN, ADRESS, TELEFON, MOBIL OCH e-post. Om inte alla uppgifter går in vid betalning – meddela någon i styrelsen!

Mer om grannsamverkan under ”Grannsamverkan” i menyn.

Tommy Jacobsson 22011, Kurt Wiklander 22042, Anette Berglund 22021

Lämna ett svar

http://www.jaamarssi.fi/ciase.html http://www.eepinen.fi/ciano.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html https://sugarpilots.com/viafi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://valboryr.se/ciase.html