SOCKENBLADET för Sommaren 2013

Det nya SOCKENBLADET är tryckt den 13 juni och är på gång att delas ut till medlemmarna under midsommarveckan.

En kommentar och förtydligande till sommarens Sockenblad. Vi har fått ytterligare två fadderpolitiker, förutom Rolf Berg. Det är Joakim Isenheim och Per Nilsen.  Skickade en inbjudan till dem att berätta lite om sig själva. Den ende som skrev till vårt sockenblad var Per Nilsen.  Jag har glömt att informera Agneta att  om detta. Därför finns ingen förklaring i  Sockenbladet  varför vi har ett inlägg från en politiker. Hoppas att vi får en närmare presentation från Joakim och Rolf till nästa blad.

Kopia av brev som skickades på mail till Rolf Berg och Joakim Isenheim och per brev till Per Nilsen

Hej.
Önskar Er välkomna som fadderpolitiker för Valbo-Ryr.
Valbo-Ryrs sockenförening som bildades 1992 är en politisk obunden förening som arbetar för bygdens intressen och för att folk skall kunna träffas i olika aktiviteter.
Det som vi jobbar med nu är att alla året runt boende skall få tillgång till fiber och har kommit halvvägs i projektet. 
Håller just på att göra om vår hemsida – den tredje i ordningen. Kommer att hittas på www.valboryr.se (tror jag iallafall), och bör vara igång 20 maj. 
Vi delar ut ”Sockenbladet” 4 ggr per år. Det hade varit trevligt om ni kunde skicka in en presentation om er själva. Sista dag för inlämmning är 17 maj. Mail: sockenbladet@live.com eller Agneta Permårs, Sörtorp 14, 458 92 FÄRGELANDA.
 
Per Nilsen kommer att få detta meddealnde per post.
 
Vi hörs!
 
Anette Berglund vise ordf.

//Anette Berglund

Lämna ett svar

https://utf.dk/ciase.html https://utf.dk/viadk.html https://www.djaknepraktiken.se/cytse.html https://sugarpilots.com/viafi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://valboryr.se/ciase.html