Konsert med Kurt Wiklander. Lördagen den 15 feb. kl.15.00

Konsert med Kurt Wiklander och Marie Fagerberg-Zembachs i Valbo-Ryrs kyrka.
Kurt har länge lovat att ställa upp ytterligare en gång och spela till förmån för sockenförening. Lördagen 15 februari hittade vi ett passande datum. Då hade vi missat att vinter OS hade börjat. Pianot i kyrkan var väldigt ostämt så Kurt tog med eget instrument. Repertoaren var en skön blandning från ABBA till klassiska tonsättare.
Marie Fagerberg-Zembachs, operasångerska och fritidsboende i Ryrs stugområde, deltog i två stycken. Vilken fantastisk röst! Har aldrig hört en så mäktig stämma – speciellt inte i Valbo-Ryrs kyrka. Både Kurt och Marie berättade lite om varje stycke, vilket var trevligt och uppskattat. Tyvärr hade inte så många hittat till kyrkan denna lördag, men det var väldigt trevlig och familjär stämning.
Vi avslutade med kaffe och hembakt fika. Trevligt med att träffa lite nytt folk och hoppas att det var fler än vi som knöt nya kontakter.
Får samtidigt beklaga att inte hörslingan var igång – vi i styrelsen har inte riktigt koll på hur detta fungerar – vi jobbar på detta.
Vi tackar Kurt och Marie för ett vackert framträdande!

Kurt Wiklander ställer upp helt gratis till förmån för sockenföreningen
Läsa mer om Kurt Wiklander? Gå in på hemsida wwww.wiklander.se
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

https://utf.dk/ciase.html https://utf.dk/viadk.html https://www.djaknepraktiken.se/cytse.html https://sugarpilots.com/viafi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://valboryr.se/ciase.html